Meny Stäng

Vi söker efter

Spontan­ansökan

Söker du jobb inom vår sektor men inte tycker att du passar in under nån av våra jobbannonser är du ändå välkommen att höra av dig till oss för att diskutera om dina tjänster kan intressera oss och komplettera vårt utbud av tjänster.

Jobba med oss

Vill du utvecklas i ett kreativt team med intressanta och utvecklande projekt?

Som medarbetare på Tecnicon blir du en viktig del i många spännande projekt.

Här kan du läsa om våra lediga tjänster. Vi letar alltid efter medarbetarna som tillför nytta och glädje till vårt team.

Just nu söker vi:

Arbetsuppgifter

Som CAD-projektör hos Tecnicon VVS-konsult arbetar du huvudsakligen med projektering av VVS-tekniska installationer genom arbete i AutoCAD och MagiCAD.

Formell kompetens

Vi söker i första hand dig som är högskoleingenjör inom energi, maskin eller bygg med kunskap inom AutoCAD och MagiCAD.

Goda kunskaper i svenska och engelska och mycket god datorvana är ett krav.

Din bakgrund

Ingenjörsutbildning och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper

För att lyckas som CAD-projektör krävs att du är en högproducerande, problemlösare men driv och teknikintresse. Vidare söker vi dig som är ambitiös,
service minded, flexibel, stresstålig och utåtriktad. Det är också viktigt att du har en blick för att kunna omvandla konstruktionerna till verkligenheten och
tänka sig det färdiga resultatet.

Information

Tecnicon är ett framgångsrikt företag som med lång erfarenhet erbjuder professionellatekniska konsulttjänster inom såväl bygg  som VVS. Tecnicon VVS-konsult är en del av Tecnicon och erbjuder bl.a. tjänster som OVK-besiktningar, energideklarationer, projektering av VVS-tekniska installationer och energiberäkningar.