Jobba med oss

Som anställd inom konsultgruppen Tecnicon blir du en viktig del i ett kreativt team och får arbeta med intressanta och utvecklande projekt, ofta i samarbete med hela konsultgruppen. Konsultgruppen består av bolagen Tecnicon Byggkonsult AB och Tecnicon VVS-konsult AB.

Just nu söker vi byggledare, byggnadskonstruktör, sprinklerkonstruktör samt styr- och reglerkonsult. Läs mer om tjänsterna och ansök nedan. Urval till samtliga våra tjänster sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Söker du jobb inom vår sektor men känner att våra utannonserade tjänster inte riktigt är för dig? Hör av dig ändå! Vi har alltid en dörr öppen för nya medarbetare som kan komplettera vårt utbud av tjänster och bidra med nya kunskaper.


Byggledare

Som byggledare hos Tecnicon kommer du att arbeta med byggledning, projektledning, ekonomisk och teknisk kontroll i projekt, Bas-P, kontrollansvarig, besiktningar samt bistå inom området arkitektur och byggnadskonstruktion med till exempel utredningar och beskrivningar. Du arbetar självständigt eller i en projektgrupp på vårt kontor i Örnsköldsvik. Du kommer att samarbeta med andra teknikkonsulter i konsultgrupper internt eller externt åt många olika typer av beställare.

Din formella kompetens
Vi söker dig som är etablerad byggnadsingenjör, högskoleingenjör, civilingenjör eller har annan styrkt kompetens som till exempel platschef eller arbetsledare. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift och god datorvana är ett krav, certifiering som kontrollansvarig och utbildning Bas P/U är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat som konsult, entreprenör eller inom stat/region/kommun med byggfrågor eller fastighetsförvaltning.

Dina personliga egenskaper
För att lyckas som byggledare hos oss krävs att du är en kreativ och ordningsam problemlösare med driv och teknikintresse. Du räds inte att träffa nya människor i nya uppdrag och vi förutsätter att du är noggrann, ambitiös, serviceinriktad, flexibel och stresstålig. Det är viktigt att du har blick för helheten, är lyhörd för beställarens önskemål och att du på ett pedagogiskt sätt kan framföra synpunkter och förslag. Du ska även kunna leda möten både internt och externt.

Mer om oss
Företagsgruppen Tecnicon har lång erfarenhet och erbjuder professionella tekniska konsulttjänster inom arkitektur, bygg, VVS och energi. Tecnicon Byggkonsult är en del av Tecnicon och erbjuder tjänster som utredningar, projektering, förfrågningsunderlag inom områdena arkitektur, byggnadskonstruktion, byggledning och brand.

Ansök
Skicka ett mail till Mikael Ödmark, vd Tecnicon Byggkonsult AB. Bifoga gärna CV och personligt brev. Det går bra att ringa Mikael om du har några frågor om tjänsten. Välkommen med din ansökan!

Mikael Ödmark
Vd Tecnicon Byggkonsult AB
mikael.odmark@tecnicon.se
072-717 99 90


Sprinklerkonstruktör

Tecnicon VVS-konsult AB söker sprinklerkonstruktör till kontoret i Örnsköldsvik. Ditt arbete kommer innefatta att projektera och framställa konstruktioner för sprinkleranläggningar. Detta arbete innebär bland annat att samordna mot övriga installationer, utföra beräkningar för dimensionering av systemen, följa gällande regler och normer för sprinkleranläggningar samt att delta i projektrelaterade möten.

Din formella kompetens
Vi söker dig som har teknisk utbildning eller erfarenhet att arbeta som konstruktör. Det viktiga är att du har kunskaper inom Allmän konstruktion, AutoCAD/Revit, MSOffice, VVS, el, tele-Magicad. Det är starkt meriterande om du har goda kunskaper inom sprinkler- eller VVS-teknik samt en eftergymnasial utbildning som är två år eller längre med inriktning byggnadsteknik. Vi ser gärna att du är högskoleingenjör. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper
Du som söker ska kunna arbeta bra i grupp såväl som självständigt. Du är ansvarsfull, noggrann och självgående. Du är van att jobba med tidplaner samt slutföra dina åtaganden. Du har en vilja att utvecklas och växa i din roll.

Ansök
Skicka ett mejl till Jonny Lideskog, vd Tecnicon VVS-konsult AB. Bifoga gärna CV och personligt brev. Det går även bra att ringa Jonny om du har några frågor om tjänsten. Tjänsten är på heltid, start enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Jonny Lideskog
Vd Tecnicon VVS-konsult AB
jonny.lideskog@tecnicon.se
070-392 68 11


Styr- och reglerkonsult

Tecnicon söker en konsult till kontoret i Örnsköldsvik som vill arbeta med att ta fram de bästa möjliga lösningarna åt beställare. Tjänsten passar dig med intresse för bygg- och VVS-branschen och med förmåga att ta egna initiativ.
Vi söker en el- och styrkonsult som är redo att inta en arbetsledande roll och utveckla avdelningen inom företaget. Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som tillsammans arbetar mot att ständigt bli bättre. På Tecnicon är det korta beslutsvägar och du kommer redan från start ha möjligheten att dela med dig av dina lösningsförslag och idéer.

Dina arbetsuppgifter

 • Ansvara för att skapa bästa möjliga lösning åt respektive beställare.
 • Arbeta med projektering och ritning i Auto-CAD.
 • Ta fram handlingar och förfrågningsunderlag.
 • Vara ute hos kunder och arbeta med styrmässiga problem.
 • När du kommit in i rollen hos Tecnicon är förhoppningen att du längre fram också kommer att arbeta med besiktning ute hos kund.

Din formella kompetens

 • Du är ingenjör på högskole- eller universitetsnivå.
 • Har minst tre års arbetslivserfarenhet inom el.
 • Har intresse och kunskap inom Auto-CAD och Magic CAD.
 • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs för både intern och extern kommunikation.
 • Innehar B-Körkort.

Dina personliga egenskaper

 • Självgående
 • Ansvarstagande
 • Initiativtagande

Ansök
Skicka ett mejl till Stefan Järvi, delägare Tecnicon VVS-konsult AB. Bifoga gärna CV och personligt brev. Det går även bra att ringa Stefan om du har några frågor om tjänsten. Tjänsten är på heltid, start enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Stefan Järvi
Delägare Tecnicon VVS-konsult AB
stefan.jarvi@tecnicon.se
070-361 10 02


Skicka in en spontanansökan

Vi har alltid en dörr öppen för nya medarbetare. Även om ingen av ovanstående tjänster passar dig, men du ändå är intresserad av att arbeta med oss, är du såklart välkommen att höra av dig. Bifoga gärna CV och personligt brev.

Kontakt Tecnicon Byggkonsult AB
Mikael Ödmark
mikael.odmark@tecnicon.se
072-717 99 90

Kontakt Tecnicon VVS-konsult AB
Stefan Järvi
stefan.jarvi@tecnicon.se
070-361 10 02

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den 23 februari 2022