Nu stärker vi vår arkitekturprofil

En arkitekt med internationell erfarenhet som gärna letar samarbeten bland kollegor med andra kompetenser. Med Erika Hörnell ombord stärker Tecnicon sin arkitekturprofil, och hittar nya möjligheter där arkitektur möter tekniska lösningar inom bygg.

Efter att ha jobbat i tio år på renodlade arkitektkontor, där fokus har legat på gestaltning, anslöt Erika Hörnell till Tecnicon Byggkonsult i april 2022. Här är hon ansvarig för Tecnicons arkitekturavdelning, där hon har ett nära samarbete med Mikael Ödmark och Mikael Westin, men även med de andra kollegorna i konsultgruppen.
– Det känns extra spännande med den breda tekniska kompetens som finns här, säger Erika.

Vad har du för bakgrund?
– Jag har en arkitekturexamen från KTH och tog delar av min master i Lausanne i Schweiz. Därefter har jag arbetat på kontor i Stockholm, Berlin och London, främst med nybyggnation av flerbostadshus.

Hur vill du vara med och utveckla konsultgruppen Tecnicon?
– Jag vill bidra till att stärka vår arkitekturprofil. Och jag är övertygad om att vi kan få fler potentiella kunder att få upp ögonen för hur vi kan skapa mervärde för dem genom arkitektur och tekniska lösningar. Det visar vi i flera projekt, bland annat i multisporthallen och fjällbostäderna vi arbetar med just nu.

Har du ett byggprojekt som du vill ha hjälp med? På konsultgruppen Tecnicon har vi lång erfarenhet inom området arkitektur, men erbjuder även en mängd andra tjänster inom byggsektorn och inom VVS. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Publicerad den 22 februari 2023

Visar 1-10 av 8