Nu uppdaterar Tecnicon sin visuella identitet

Nya bilder, en uppdaterad logotyp, nytt typsnitt, nya färger och inte minst en helt ny sajt. Konsultgruppen Tecnicon vässar nu sin visuella identitet.

Delägarna på Tecnicon Byggkonsult AB och Tecnicon VVS-konsult AB, bolagen som utgör konsultgruppen Tecnicon, startade arbetet med att se över den grafiska profilen under sensommaren 2021. Andreas Jonsson, delägare på Tecnicon Byggkonsult AB, är en av dem som varit drivande i projektet.

– Både Tecnicon Byggkonsult AB och Tecnicon VVS-konsult AB är två framgångsrika bolag, men vi kände att vi ville förnya oss och hitta ett modernare uttryck. Några av de viktigaste punkterna var att lyfta fram människorna som arbetar här, men också alla spännande projekt och samtidigt betona den starka lokala förankringen i Örnsköldsvik, säger han.

Målet med översynen och uppdateringen av den grafiska profilen har hela tiden varit tydliggöra vad Tecnicon är och står för, såväl för medarbetare som för kunder, men även för potentiella nya kollegor.
– Vår tekniska kompe­tens, personliga service och våra sam­arbeten mellan olika discipliner är väldigt viktiga för oss. Viktigast är dock människorna och vi är övertygade om att arbetet vi nu gjort förmedlar just det, säger Andreas Jonsson.

Mer information
Mikael Ödmark
Vd Tecnicon Byggkonsult AB
mikael.odmark@tecnicon.se
072-717 99 90

Publicerad den 25 februari 2022

Visar 1-10 av 10