Anny Hägglöf delägare i Tecnicon Byggkonsult

Hon anslöt till Tecnicon Byggkonsult 2014. Nu har konstruktören Anny Hägglöf blivit delägare i bolaget och axlar även rollen som kontorschef.
– På Tecnicon brinner vi för att hjälpa våra kunder att driva lyckade byggprojekt. Det ska vi fortsätta med. Samtidigt vill vi växa, berättar hon.

Anny Hägglöf tog examen från civilingenjörsprogrammet inom arkitektur med inriktning konstruktion på Luleå tekniska universitet 2011. Sedan dess har hon arbetat som konstruktör, först i Stockholm men sedan 2014 på Tecnicon Byggkonsult AB. Nu går hon alltså in som delägare och kontorschef, och ser fram emot att utveckla företaget tillsammans med de andra delägarna Mikael Ödmark och Andreas Jonsson.

Grattis till din nya roll!
– Tack, det känns jätteroligt och spännande.

Förutom att du nu är delägare i Tecnicon Byggkonsult AB blir du även kontorschef, vad innebär det?
– Konsultgruppen Tecnicon består ju av två olika bolag, Tecnicon Byggkonsult AB och Tecnicon VVS-konsult AB. Jag ska ta hand om allt från personalfrågor till marknadsföring och kvalitetsarbete för byggdelen, men kommer såklart även att ha ett nära samarbete med vvs-gänget. Tillsammans ska vi driva konsultgruppen Tecnicon framåt.

Tecnicon har flera spännande projekt på gång, till exempel i Funäsdalen. Kan du berätta mer om det?
– Vår beställare är Avino Development som ska bygga trettio hus i direkt anslutning till skidanläggningen, det blir skidåkning ett pjäxkliv utanför dörren. Tecnicon projekterar grundläggning, källarplan, mark och yttre VA.

Vilka framtidsplaner har ni för Tecnicon?
– Vi har många intressanta projekt framöver, allt från fler etapper i fjällvärlden till kajprojekt. Därför behöver vi bli fler – både inom konstruktion och byggledning. Vi vill växa både här i Örnsköldsvik, men också i andra städer.

Tecnicon söker nya medarbetare. Vill du jobba med oss? På tecnicon.se/karriar hittar du alla lediga tjänster.

Publicerad den 5 oktober 2022

Visar 1-10 av 10